sunnuntai 28. lokakuuta 2012

La dia de los muertos, kuolleet eivät lepää halloweenin aikaan

Greatings, you mortals.... No ei vaiskaa XD Hellou taas lukijani! Kerron teille tänään miten viikonloppuni sujui. Olin pe-la koulumme kuoroleirillä... Se oli yhtä helvettiä välillä -.-' Mutta helvetistä puheenollen.. la-su vietin sitten aikani ystäväni Annahitan järjästämässä Halloweenjuhlassa :) 

Siellä oli sairaan hienoa :D ! Teemana oli tietenkin ideana pukeutua hallooweni-tyylisesti, mutta pääasia oli että sait hilattua itsesi sinne. Meillä oli hyvää musaa ja lopuksi katsoimme siellä vielä Orpolapsi -elokuvan.  WARNING! Pientä juonipaljastusta, jos joku ei halua tietää skippaa! Se elokuva oli yllättävä!! En pelännyt melkein yhtään... (muutakuin lopussa, jossa se ''lapsi''/aikuinen hillui puukon kanssa jäällä.  SIlloin me kaikki aloimme kiljua kuin piikitettyä sikaa XD Se ääniskaala oli koriahuimaava :D Sitten osa meistä jäi vielä Annahitalle yöksi :)) Oli hauskaa! 

Laitoinpa kuvia sieltä ja oman halloween-pukeutumiseni ja meikin inspirationa oli ''La dia de los muertos'', eli kuolleiden päivä. Jos tykkäsit siitä niin laitan tutorial-postauksen siitä meikistä vielä tähän blogiin ;) Mutta en tänään, koska sen muokkaamiseen menee aikaa XD 
C ya! <3





Anski pukeutui hulluksi.. toi oli niin creepy XD







Tässä oli mun look :DD

Pakko oli ottaa Anskin karseista jaloista kuva :D

Tää oli kans niiiin karsee. Pelästyin sikana kun tää tuli vastaan ekaa kertaa XD



Ja lisää jänniä kuvia :D






Musta tuntu koko ajan, että toi kinkkupää tuijotti mua...




Vamppyyri-karkki-hampaat <3

Ja toi leffa... HUHUH!!

Siinä kaikki tältä illalta :D Meikki-tutorial-postaus tulee myöhemmin ;)

Muack! <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti