keskiviikko 17. lokakuuta 2012

Leffoja, roskaruokaa, karaokea? Täydellinen kolminaisuus sanon minä ;)

''Älä selitä... Kuiteski tykkäät ;) !''

Miten voi paremmin viettää koulusta saatua vapaapäivää kuin tärkeän ihmisen kanssa chillailulla
Vietin tänään päiväni ystäväni Nooran kanssa hänen luonaan katsellen elokuvia, roskaruualla ja karaokella.

Klo. 11.30
Heräsin, ripeää laittautumista, ripsien taivuttamista ja paahtoleivän pikaista voitelemista ja nokka kohti Turun pääkirjastoa.

Klo 13.40
Noora tuli kirjastoon ja valitsimme molemmat yhden leffan. Mie otin Material Girls ja Noora valitsi Jumper. Menimme Lidl:iin ja ostimme roskaruokaa/mässyä/nannaa miten jokainen nyt sitä kutsuukaan... Seuraavaksi Nooralle bussilla :)

Klo. 14.15
Nooralla laitoin pastaa (jota en suosittele kenenkään ostavan Lidlistä, koska se oli vetistä ja lihapalat erikoisia...), sitten syömingit pöydälle ja katteltii leffojamme :). Jumper oli mielettömän hyvä ja suosittelen! Material Girls sai taas meidät molemmat melkein nukahtamaan :P... 

Klo. 19.25
Tyttöjen juttuja ja kuumimpia juoruja jaossa ;D Lopulta naamakirjan selailu Nooran iPhonessa tylsistytti ja Noora keksi: 
''Hei Mariel! Mulla on täällä muuten sellanen ohjelma, jolla voi laulaa karaokea!''
''Eikä?! Ihan tosiko?''
''Joojoo! Mä ostin tähän uusii biiseikin!''
''No joo! Lauletaan vaan!''
.... Siitä sitten lähti hillitön karaokeskaba ja Nooran perhe kuuntelee meidän puhelimesta äänitettyä autotune-vinkunaamme huoneen toisella puolella :D

''Lauletaan Noora hei toi JB:n Boyfriend!''
''No ei lauleta...''
''Älä sitä... Kuiteski tykkäät ;)!''

No lopulta sain tahtoni läpi (Mariel 6-0 Noora hohohoh) ja lauloimme sen.
Aika oikein juoksi ja sitten kello olikin jo 21... Tyhmä aika... Miksi se kuluu niin nopeasti juuri silloin kun on hauskaa... :P No sitten vain menin kotiin ja nyt täällä blogittamassa teille tätä :D


Toivottavasti teillä oli hauska päivä ^^ 






Lopullinen lookkini ennen ulosmenoa ;)

Leffan valitsiminen oli vaativa projekti Nooralle :D Minä vain otin ekan leffan jossa oli kivoin kansi (osoittautui  lopulta huonoksi taktiikaksi XD) 


Ostimme dippiä ja viiliä... Emme löytäneet Lidlistä kermaviiliä, vain viiliä. Noora kysyi että eihän dippi ole sitten samanlaista jos muka ostamme viiliä? Mie vaan olin juujuu aivan samaa tavaraa ^^ Joten ostimme kaksi viiliä ja dippipussi...
Tulos? Ei näin Mariel... Saimme ainakin makeat naurut kun yritimme dipata sipsejä siihen kiisseliin... XD 

Peukut pystyssä pastalle ennen makutestiä... Kyllä nyt pasta jää peukuitta... :X







Muack! <3

4 kommenttia:

  1. Oih, aivan mahtava päivä! Tollasia on niin ikävä. Muistan kun yläasteella meillä oli kahden kaverin kanssa tapana joka maanantai pitää koulun jälkeen leffailta. Ensin haettiin jäätelöä ja sipsiä ja sitten katottiin leffa ja ilta päättyi naurunremakkaan. Itsellä oli vielä tapana saattaa kavereita sen verran kotiin että menin samalla viereiseen kirjastoon (kirjasto oli melkeen vieressä).
    Ah, niitä aikoja!

    -Lilli-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu! Sellaset on tosiaan hauskoja! Meki mentiin joskus kavereiden kanssa koulun jälkee istumaan hetkeksi kahvilaan ja juttelee :DD Sellaset on hyviä hetkiä! :)))

      Poista
  2. Melko henkilökohtainen pyyntö, mutta voitko tehdä postauksen, jossa kertoisit hieman siitä, miten sinusta on tullut juuri tuollainen kuin nyt olet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis millainen? Minusta olen aivan tavallinen ihminen, jolla on tulevaisuuden unelmia niinkuin muilla? Voitko rajata kysymystäsi vähän lisää? :)

      Poista